Spotters

Hoera!! Volgende maand(april 2016) komt mijn nieuwe boek uit. Full colour, harde kaft, gepreegde letters.(en ook nog eens een prachtverhaal)

Spotters encore

Hier nog een linkje naar de uitgevert:

http://www.scratchbooks.nl/publications/verwacht-spotters

nrcnext

vandaag verzorgde ik de cover en een illustratie op pagina4-5 van NRCNEXT.

eenvandaag

vanaf zaterdag 18 augustus 2012(vandaag) ben ik vier zaterdagen te zien in eenvandaag, met een filmpje en in real life, in vier thema-uitzendingen over de verkiezingen.

nieuwe revu

vanaf nummer 29 sta ik elke week met een cartoon in de nieuwe revu!!! 

interview over scherpschutters

gisteren was ik in het VPRO-programma 'De Avonden' om te praten over mijn nieuwe boek 'Scherpschutters' De aflevering is hier terug te luisteren:

http://programma.vpro.nl/deavonden/afleveringen/2012/juni/dinsdag-5-juni.html

uitnodiging expositie

2 juni aanstaande om 1400u is de boekpresentatie van mijn nieuwe boek 'scherpschutters', in de refter van het haarlemse stadhuis. tevens is er een kleine expo te zien van originelen uit mijn vorige boek 'terug naar johan' en originelen uit 'scherpschutters'. en de dikke braakbal uit 'terug naar johan' gemaakt door Jeroen Funke is er ook te bewonderen!

scherpschutters

op 2 juni 2012 wordt mijn nieuwe boek 'scherpschutters' gepresenteerd in de refter van het haarlemse stadhuis, tijdens de haarlemse stripdagen. het boek gaat over de relatie met mijn vader. De presentatie valt samen met een expositie van originele pagina's uit mijn vorige boek 'terug naar johan', dat bekroond werd met de willy vandersteen-prijs. Tevens zullen er pagina's te zien zijn uit het nieuwe boek en vinden er enkele verrassingen plaats.

geluid loopt volkskrant

mijn prentjes vandaag in de volkskrant! bij een artikel over geluid loopt. leuk hoorspel trouwens! elke dag te beluisteren op radio 1, 15u30!

universele reisgids voor moeilijke landen

op 2 mei 2012 werd de 'universele reisgids voor moeilijke landen' van Jelle Brandt Corstius gepresenteerd die ik geillustreerd heb.(zie pagina 4-illustraties)

geluid loopt

Ik maakte de tekeningen bij het hoorspel 'geluid loopt' van Chris Bajema en Jan Jaap van der Wal, in mei 2012 elke dag te beluisteren in 'Villa VPRO'

http://www.chrisbajema.nl/geluid-loopt